Pirkanmaan Rakennepiste

Insinööritoimisto Pirkanmaan Rakennepiste Oy on korjausrakentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Olemme erikoistuneet julkisivujen, parvekkeiden ja vesikattojen kuntotutkimuksiin, vaurioselvityksiin, korjaussuunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan.

Tarjoamme Teille mielellämme palvelujamme kaikissa kiinteistönpitoon ja korjausrakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Käytä asiantuntemus hyväksesi!

Palvelut

Tutkimus

Julkisivu- ja parvekekorjauksien lähtökohtana tulee aina olla riittävän kattava ja tarkka kuntotutkimus. Toimistomme on suorittanut kuntotutkimuksia yli 200 kohteeseen.

Lue lisää

Suunnittelu

Korjaushanke lähtee liikkeelle hankesuunnittelusta, jossa kuntotutkimuksen pohjalta selvitetään korjaustarve ja korjausvaihtoehdot sekä korjauksen ajoitus ja rahoitus.

Lue lisää

Rakennuttaminen ja valvonta

Toimistomme ja henkilöstömme on suorittanut korjaussuunnittelu-, rakennuttamis- ja valvontatehtäviä yli 200 kohteeseen.

Lue lisää

Referenssit

Vuosien 1996-2021 aikana olemme suorittaneet kuntotutkimuksia yli 200 kohteeseen. Korjaussuunnittelu-, rakennuttamis- ja valvontatehtäviä olemme suorittaneet myös yli 200 kohteeseen.

Katso uusimmat referenssikohteet

Yritys

Insinööritoimisto Pirkanmaan Rakennepiste Oy on perustettu vuonna 1996. Toiminta-alueenamme on pääasiassa Pirkanmaa.

Yrityksemme tekee mm. betonirakenteiden kuntotutkimuksia ja korjaussuunnittelua sekä hoitaa korjaushankkeisiin liittyviä rakennuttamis- ja valvontatehtäviä. Kohteina ovat mm. asuin-, toimisto-, liike- ja teollisuusrakennusten julkisivut, parvekkeet ja vesikatot.